З Днем Незалежності України!

Сьогодні, 24 серпня вся Україна відзначає головне свято нашої держави – День Незалежності України.
Цього року це свято особливо важливе для українців, адже наша держава і сьогодні виборює право на свою незалежність та мирне майбутнє. А у серці кожного українця палає вогонь патріотизму та прагнення допомогти тим, хто змушений сьогодні залишати свої домівки та їхати на війну.

Російський агресор згуртував українську націю, об’єднавши усіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй українській землі та здобути Перемогу.

Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями найкращих синів і дочок, які вірили у незгасну зорю України та наближали її незалежність.

Ми щиро дякуємо захисникам, які сьогодні, не шкодуючи життя, захищають українську землю від агресора.
Вірю, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистить незалежність та свободу нашої держави.

У цей День Незалежності ми всі маємо молитися за Україну, за її щасливе майбутнє, за її людей, що всіма силами підтримують єдину та неподільну країну! І нехай у всіх добрих справах нам допоможе Господь Бог!

Шановні жителі та внутрішньо переміщені особи Ясінянської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Незалежності України!

Бажаю Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього України!

З повагою, голова Ясінянської територіальної громади Андрій Делятинчук!